Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Dainese motorjas kopen

Termaat Motoren biedt een grote collectie aan Dainese motorjassen en nog veel meer. Onze producten worden altijd uit voorraad geleverd en tegen een scherpe prijs aangeboden. Bekijk hieronder onze huidige collectie aan Dainese motorjassen. Ook op zoek naar andere motorkleding van Dainese? Kijk dan hier voor onze Dainese motorkleding.

Dainese motorjas

In 1972 werd het merk door Lino Dainese in Italië opgericht. Dainese streefde ernaar gebruikers van zijn merk zo compleet mogelijk te beschermen en dit is tot op heden nog steeds het doel van het merk. Daarom is het vast niet vreemd dat het merk aangeeft een goede kwaliteit belangrijk te vinden en stelt dat het de beste bescherming biedt die iemand kan wensen.

Dainese is een zeer bekend merk onder motorrijders en liefhebbers. Vooral onder MotoGP rijders en WSBK coureurs is Dainese een populair merk. Bekende rijders hiervan zijn Valentino Rossi, Kevin Schwantz, Franco Morbidelli, Jack Miller en Joan Mir.

AGV helmets valt sinds 2007 onder Dainese Group Srl. Samen bieden deze twee merken een complete bescherming aan haar gebruikers. Ze produceren samen een zeer grote collectie. Denk hierbij aan helmen, motorpakken en motorlaarzen.

Het innovatieproces

Vanaf de start van het bedrijf in 1972, is Dainese erin geslaagd een grote hoeveelheid motorkleding te produceren. Dainese is begonnen met het ontwikkelen en produceren van innovatieve motorbroeken voor de motorcross. In 1976 groeide de naamsbekendheid van het merk doordat Giacomo Agostini voor het eerst gezien was in motorkleding van het merk. Dat was voor Dainese het moment om haar collectie te laten groeien door uit te breiden met motorhandschoenen. Toen even later de rijstijl van coureurs veranderde, koos Dainese ervoor hierin mee te gaan. Vervolgens kwam het merk met kneesliders, welke aan de motorpakken werden toegevoegd.

Door de blijvende veranderingen binnen de motorsport, bleef Dainese doorgaan met innoveren. In 1993 koos Dainese ervoor om titaniumsliders te monteren aan motorlaarzen. Hierdoor konden motorrijders nog platter door de bochten rijden. Niet alleen de motorlaarzen werden erg geavanceerd, ook de rug- of backprotectoren zijn doorontwikkeld. Vroeger werden deze nog gemaakt van gemodificeerde helmvizieren. Dainese heeft inmiddels veel kunnen verbeteren hieraan. Nu zijn deze protectoren gecombineerd met het D-Air airbagsysteem van Dainese.

Maatwerk motorkleding

Dainese biedt motorkleding aan met een superieure pasvorm en een geweldige bescherming. Dit komt onder meer door de diverse innovatieve materialen die het merk gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn carbon, Cordura, Kevlar en titanium. Vroeger bood Dainese alleen aan MotoGP coureurs de mogelijkheid aan een maatwerk motorpak af te nemen, tegenwoordig kunnen alle motorrijders hiervoor bij Dainese terecht. Als gecertificeerd Dainese Custom Works dealer, is het ook bij Termaat Motoren mogelijk een custom fit tot custom colour maatwerkpak af te nemen.

Dainese specialist

Termaat Motoren is al een zeer lange tijd een erg trotse Dainese dealer. In ons assortiment hebben wij een zeer grote collectie aan Dainese artikelen. Je kunt bij ons terecht voor onder meer laarzen, handschoenen, helmen en motorkleding van het merk Dainese. Bekijk ook eens onze outlet, hier staat geregeld een grote hoeveelheid aan Dainese producten tussen.

Je bent altijd welkom om langs te komen in onze winkel. Daar nemen onze Dainese productspecialisten alle tijd voor je. Bij ons ben je verzekerd van een eerlijk en deskundig advies, waardoor je zeker weet dat je met de juiste Dainese motorjas naar huis gaat die volledig aan jouw pasvorm en wensen aansluit.

Termaat Motoren, jouw Dainese specialist.