Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

HJC helm kopen

Wil jij een HJC helm kopen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime collectie aan HJC helmen, direct uit voorraad leverbaar & allemaal te passen in onze winkel. Bekijk hieronder ons huidige aanbod.

HJC helmen

HJC helmets is één van de grootste helmfabrikanten ter wereld. Opgericht in 1971 en exclusief gespecialiseerd in het produceren van helmen. HJC staat vooral bekend om de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Zeker sinds de introductie van de RPHA helmen mag je HJC in één zin noemen met andere top merken zoals Shark, X-lite of AGV. Door innovatieve technologieën, slim gebruik van materialen en zeer in het oog springende designs maakt HJC helmen tot de beste in zijn soort. Zowel in Europa als in de Verenigde Staten staat HJC al jaren aan de top, sinds 1992 zelfs het best verkochte merk in de USA.

Met productielijnen op diverse plekken op de wereld is HJC uitgegroeid tot een van de belangrijkste helmen producenten. Zowel in thuisland Korea als China en Vietnam worden met grote precisie en hoge kwaliteitscontrole helmen geproduceerd. Met een aantallen van meer dan 2 miljoen! helmen per jaar is het ook niet verwonderlijk dat je op elk continent HJC helmen tegenkomt. Bij de productie wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals carbon, fiberglas, polycarbonaat, polystyreen waarbij er onder andere voor gezorgd wordt dat alle grondstoffen uit het thuisland komen om de productie zo efficiënt mogelijk te maken. HJC is een van de weinige merken in het bezit van een eigen windtunnel waardoor veel HJC helmen bovengemiddeld stil uit de tests komen. Een goede aerodynamische vorm zorgt niet alleen voor een reductie van geluid maar ook stabiliteit van de helm op hogere snelheid en minder belasting van de nekspieren. Deze factoren dragen allemaal bij aan een comfortabele en veilige rit.

Met de introductie van de RPHA serie in 2007 heeft HJC een enorme stap voorwaarts gemaakt een aansluiting gevonden met de top van de helmenmarkt. De RPHA-10 was een “game changer” voor HJC, deze high-end integraalhelm was met zijn glasfiber buitenschaal zeer licht, veilig en aerodynamisch. De HJC Premium Intergraded Matrix (PIM) schaal is opgebouwd uit hoogwaardige composietmaterialen en door de twill geweven versterking extreem veilig. Dit bleef niet onopgemerkt door diverse topcoureurs, HJC is steeds vaker te zien in takken van motorsport zoals MotoGP en WSBK en wordt gebruikt door rijders zoals Cal Crutchlow, Brad Binder, Mika Kallio en Nederlandse coureur Bo Bendsneyder.

Ervaren HJC dealer

Termaat motoren heeft jarenlange ervaring opgebouwd als HJC dealer en beschikt altijd over de meest recente collectie HJC helmen in alle segmenten en prijsklassen. Er zijn bijvoorbeeld: Systeemhelmen zoals de RPHA-90, IS-MAX en I90, Integraalhelmen zoals de RPHA-11, RPHA-70, F70, I70 en CS-15. Crosshelmen zoals de CLX5. Jet helmen zoals de FG70, I40 en V30. HJC heeft ook een specifieke kinder motorhelm; de CLY . Deze kleine versie van de HJC helm voor volwassenen heeft exact dezelfde eigenschappen en veiligheid maar dan lichter en kleiner waardoor de helm voor een kind optimaal veilig is en niet te groot of zwaar wordt.

Bij Termaat motoren hebben we altijd scherpe HJC aanbiedingen en outlet modellen op voorraad. In de winkel nemen onze helmspecialisten de tijd voor je. We geven je een deskundig en eerlijk advies afgestemd op jouw specifieke wensen.

Heeft jouw HJC integraalhelm, HJC systeemhelm, HJC jethelm of HJC crosshelm onderhoud of reparaties nodig, of ben je op zoek naar een nieuw HJC vizier? In onze winkel hebben wij een zeer uitgebreide voorraad HJC onderdelen en HJC vizieren zodat een reparatie vaak direct kan worden uitgevoerd.

 

Ook interessant:
AGV helmScorpion helmenSchubert helmROOF helmen