Bestellijst

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Kinder motorhelm kopen

Motorhelm kopen Termaat Motoren
van 8 producten
Filters

Wil jij een kinder motorhelm kopen? Wij hebben een grote collectie kinderhelmen die je eenvoudig via onze website kunt kopen. Bij ons vind je helmen voor een zeer goede prijs, uiteraard van de bekendste motorhelm merken. Zo vind je bij ons kinderhelmen van de merken Beon, IXS, Uvex, HJC en nog veel meer. Met een 4,6 (uit 5) sterren van Google, gebaseerd op meer dan 300 beoordelingen kun je vertrouwd jouw kinderhelm bij ons kopen.

Welk type motorrijder je ook bent, bij Termaat Motoren vind je de helm die bij je past!

Kinder motorhelmen online kopen bij Termaatmotoren.nl

Waar moet ik op letten bij het kopen van een kinder motorhelm?

Kinderhelmen zijn geen normale helmen maar dan in een kleiner formaat. Kinderen hebben namelijk helmen nodig die extra licht zijn, zodat de nekspieren niet teveel belast worden.
Dat neemt niet weg dat de helmen minder veilig zijn, want dit is juist van een nog groter belang. Alle kinder motorhelmen voldoen aan de veiligheidseisen. Voor kinderen is het belangrijk dat een motorhelm eenvoudig sluit, stevig zit en niet knelt.

Een kinderhelm passen in de winkel?

Wil je liever de kinderhelm bij ons in de winkel passen? Dat is geen enkel probleem. Wij hebben een fysieke winkel in Nijmegen, waar een van onze medewerkers je graag helpt bij het vinden van een passende helm voor je kind. Je kunt gewoon langskomen, binnen onze openingstijden, en verschillende motorhelmen passen. Bekijk online de motorhelmen op onze website, zoek uit welke je wilt passen en kom naar onze winkel. Dan weten wij zeker dat je gaat slagen bij ons!

Goedkope kinderhelm kopen?

Wij hebben een ruime selectie aan kinderhelmen die in de outlet zijn en daardoor super voordelig. Bekijk onze ruime collectie in de outlet en shop een motorhelm met hoge kortingen!

Waarom kiezen voor Termaat Motoren?

Wij worden op Google met een 4,6 beoordeeld (uit 5), gebaseerd op meer dan 300 beoordelingen van tevreden motorrijders!

Meer informatie over kinderhelmen?

Wil je meer informatie over kinderhelmen? Hiervoor hebben wij een kennisbank met alle informatie over kinderhelmen, motorhelmen en motorkleding.