Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

SENA communicatie kopen

Op zoek naar communicatiemiddelen voor op de motor? Zoek dan niet verder want wij bij Termaat Motoren verkopen een uitgebreid assortiment aan SENA communicatiemogelijkheden en nog veel meer. Al onze artikelen worden uit voorraad geleverd en altijd tegen een scherpe prijs aangeboden. Kijk hieronder voor onze huidige collectie aan SENA communicatie. Ben je ook op zoek naar motorkleding om je motoruitrusting compleet te maken? Neem dan hier een kijkje.

SENA communicatie

Het merk SENA is opgericht in het jaar 1998. Het bedrijf startte als een onderneming dat zich bezighield met industriële technologie. Hierbij leverde het bluetooth netwerkproducten aan klanten over de hele wereld. Na een lange en succesvolle periode, ging SENA nadenken over nog meer manieren om hun technologie in te zetten.

De oprichter en CEO van SENA, zelf een veelvuldig motorrijder, realiseerde dat zijn technologie ingezet kon worden als oplossing voor draadloze communicatie voor op de motor, wat destijds nog vrijwel onmogelijk was. Vanaf dat moment is het idee en een nieuwe missie ontstaan om motorrijders de mogelijkheid te geven onderweg veilig en efficiënt met elkaar te communiceren.

In 2010 bracht SENA haar eerste bluetooth communicator voor op de motor uit: de SMH10. Vanaf dat moment was de passie van SENA geboren. Na de SMH10, volgden nog vele draadloze en innovatieve communicatieoplossingen voor motorrijders. Gaandeweg breidde SENA haar productaanbod uit met oplossingen voor op de fiets, voor outdoor en voor industriële markten. Naast alle bluetooth communicatieoplossingen, heeft SENA tegenwoordig ook een eigen Mesh Intercom™ platform. Dit platform maakt het voor gebruikers mogelijk om met maar één druk op de knop te verbinden.

Expertise op meerdere vlakken

Door de keuze van SENA om technische oplossingen voor onder meer motorrijders te ontwikkelen, is SENA bij uitstek dé leverancier van communicatieoplossingen geworden. SENA werkte voor hun expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling samen met diverse fabrikanten. Uiteindelijk is het SENA hierdoor gelukt hun Mesh en bluetooth communicatieoplossingen aan de man te brengen bij diverse merken en retailers. Inmiddels worden SENA producten over de hele wereld aangeboden door middel van een wereldwijd netwerk van distributeurs, detailhandelaars en OEM partners.

Het huidige doel van SENA is om nieuwe producten te ontwikkelen die passen bij de avonturen die hun klanten graag willen beleven. SENA wil dat hun gebruikers onderweg veilig gewaarschuwd kunnen worden voor eventuele gevaren op de weg, kunnen communiceren met andere rijders, turn-by-turn aanwijzingen kunnen krijgen via hun helm en kunnen luisteren naar hun favoriete muziek.

SENA specialist

Al meer dan 10 jaar levert Termaat Motoren SENA communicatieoplossingen. Als SENA Authorized Dealer, heeft Termaat Motoren een brede collectie aan SENA artikelen. Bij een bezoek aan onze winkel, nemen onze SENA productspecialisten de tijd voor je. Op afspraak kunnen we de inbouw voor je verzorgen of geven we je tips hoe je dit zelf het beste aan kunt pakken. Bij Termaat Motoren krijg je altijd een deskundig en eerlijk advies, zodat je altijd met de juiste SENA artikelen de deur uit gaat.

Termaat Motoren, jouw SENA specialist.