Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

TCX motorlaarzen kopen

Ben jij opzoek naar TCX motorlaarzen? Dan hoef je niet verder te kijken! Wij hebben een groot aanbod aan TCX motorlaarzen, direct uit voorraad leverbaar. Wil je de laarzen passen? Geen probleem, je bent altijd welkom in onze winkel!

Bekijk hieronder ons huidige aanbod.

TCX motorlaarzen

Het verhaal begint in 1999, met de lancering van de eerste motorlaarzen met een internationaal patent – het T.C.S.® (Torsion Control System). Dit systeem maakt gecontroleerde laterale en longitudinale beweging van de voet mogelijk en beschermt de enkel tegen letsel.

Het was onmiddellijk een succes. Al snel werd OXTAR, tegenwoordig TCX®, niet alleen in Italië marktleider, maar ontwikkelde en breidde het zijn distributie internationaal uit en veroverde belangrijke marktaandelen in Europa en wereldwijd. Vandaag de dag is het TCX® assortiment het meest complete op de markt, met wegraces en off-road, touring en vrijetijdsschoenen in alle vormen, inclusief schoenen voor vrouwen.

Veiligheid

Veiligheid is altijd een prioriteit. TCX® heeft hard gewerkt om de steeds veeleisende tests te doorstaan en collecties aan te bieden die voldoen aan de nieuwe normen die door de verschillende wijzigingen van de norm zijn vastgesteld.TCX® was het eerste bedrijf in de sector dat CE-certificering op alle producten introduceerde. Deze certificering wordt op Europees niveau toegekend door onafhankelijke instanties als garantie dat het schoeisel strenge veiligheidstests heeft doorstaan.

Vandaag kunnen we CE-gecertificeerd schoeisel garanderen voor elk gebruik: van weg- tot offroadraces, tot touring en zelfs schoeisel voor stadsgebruik en vrije tijd.

Technologie

Innovatie en gepatenteerde systemen zijn de bakermat van TCX’s motorlaarzen die tot de absolute wereldtop behoren. De unieke systemen op gebied van bescherming, prestaties en veiligheid vormen samen een ongeëvenaarde motorlaars voor elke rijder.

Kwaliteit

De zoektocht naar kwaliteit bij TCX begint bij het in-house testen van materialen. Enkel een klein percentage behaalt de hoge standaarden van het merk en wordt verwerkt in de producten. Vervolgens worden eindproducten zeer intensief getest in de zwaarste omstandigheden. Het is niet voor niks dat ‘s werelds beste rijders met de motorlaarzen van TCX rijden.

De collectie

Bij Termaat Motoren hebben we een zeer uitgebreide TCX motorlaarzen collectie op voorraad. Deze zijn onderverdeeld in drie categorieën: motorschoenen, motorlaarzen dames en motorlaarzen heren.

 

Ook interessant:
Alpinestars laarzen