Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Kriega bagagesystemen kopen

Wil jij een Kriega bagagesystemen kopen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime collectie aan Kriega bagagesystemen, direct uit voorraad leverbaar & allemaal te passen in onze winkel. Bekijk hieronder ons huidige aanbod.

Kriega bagagesystemen

Kriega is opgericht in 2000 door de productontwerpers en motorliefhebbers Dom Longman en Michael Cottam, destijds werkzaam in de outdoor-industrie. Ze raakten gefrustreerd door het gebrek aan hoogwaardige, goed ontworpen bagagesystemen voor motorrijders.

Het Amerikaanse Kriega heeft het doel vanaf de eerste dag een reputatie op te bouwen voor het creëren van de hoogste kwaliteit en best ontworpen bagagesystemen op de markt met een ongeëvenaarde standaard voor functionaliteit en kwaliteit. Het was vanaf het begin een bewuste beslissing om een niet-modemerk te zijn dat zich concentreert op het produceren van functionele bagagesystemen welke niet worden beperkt door een vooraf bepaalde prijs. De verkoopprijs van de eerste Kriega rugzak was bijna het dubbele van de verkoopprijs van de beste alternatieven die op dat moment beschikbaar waren. De overtuiging dat alles wat met passie en aandacht voor detail is ontworpen zal werken heeft ervoor gezorgd dat Kriega nu aan de top van de motormarkt staat op het gebied van kwaliteit en gebruikerstevredenheid.

Een vaak gestelde vraag is waar komt de naam Kriega vandaan? Het merk heette eigenlijk Krug (als eerbetoon aan het door Wes Craven gecreëerde personage, later Freddy Krueger). Toen de eerste partij Krug-producten arriveerde, viel ook de handelsmerk inbreuk brief van Krug op de mat. Niet echt de beste start… Het merk veranderde al snel hun naam in Kriega, maar bleef wel het herkenbare K-logo gebruiken. Vroege “limited edition” Krug-rugzakken zijn meer waard geworden op de tweedehands markt!

Uitgebreid productaanbod

Sinds 2000 is de reputatie van Kriega niet alleen gegroeid, ook het productaanbod. Het assortiment aan motortassen, rugzakken en bagagesystemen is zeer uitgebreid. Bij Termaat Motoren hebben we dan ook een ruime selectie aan Kriega producten op voorraad zoals: De R serie rugzakken van de compacte Kriega R15 tot de ruime Kriega R35. Kriega Drybag zadeltassen zoals de slanke Kriega US10 tot de grote Kriega US30. Om deze bagagesystemen te bevestigen hebben we diverse adapters zoals de Kriega US Tank.
Ongeacht het succes heeft het team van Kriega nog steeds een passie voor het creëren van de allerbeste bagagemogelijkheden voor motorrijders en gelooft het echt dat een goed ontwerp ertoe doet!

Officieel Kriega Dealer

Bij Termaat Motoren zijn we door de ongeëvenaarde kwaliteit sinds het begin “fan” van het merk Kriega. Termaat Motoren is officieel Kriega Dealer en voert een zeer uitgebreide collectie. In de winkel nemen onze Kriega bagage specialisten de tijd voor je. We geven een deskundig en eerlijk advies zodat je altijd met het juiste Kriega product naar huis gaat welke perfect bij jouw wensen aansluit.

Termaat Motoren, jouw Kriega specialist

 

Ook interessant:
Belstaff motorkledingRukka motorkledingIXS motorkledingSENA Bluetooth Headsets