Bestellijst

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Leren motorpak 2-delig

Motorkleding kopen Termaat Motoren

Ben jij op zoek naar een leren motorpak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime collectie aan leren motorpakken voor dames en leren motorpakken voor heren. Kom passen in de winkel of bekijk hieronder ons huidige aanbod.

 

van 86 producten
Filters

Leren motorpak

Als jij op zoek bent naar het ideale motorpak, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren. Vraag jezelf altijd af welke rijstijl bij jou past en wat voor soort motorrijder jij bent.

Een leren motorpak is aan te raden voor de sportieve gebruiker. Voor het rijden van een motor op het circuit is een leren motorpak zelfs verplicht. Leren motorpakken zijn namelijk zeer veilig vanwege de slijtvastheid en stevigheid. Dit maakt een leren motorpak ideaal voor motorrijders die hoge snelheden willen behalen op de motor.

Bij het aanschaffen van een leren motorpak is belangrijk om te weten dat het motorpak in het begin bijzonder strak hoort te zitten. In eerste instantie zal dat wat oncomfortabel aanvoelen, maar dat is juist de bedoeling. Je zal merken dat naarmate het leren motorpak meer wordt gedragen, deze soepeler gaat zitten en zich vormt naar jouw lichaam. Om deze reden kan een leren motorpak het beste worden gedragen met comfortabele motor onderkleding.

 

Leren motorpak heren

Ben jij op zoek naar een leren motorpak voor heren? Termaat Motoren heeft een uitgebreid assortiment aan leren motorpakken voor heren van topmerken, zoals het Alpinestars Motegi V3 motorpak en het Dainese Avro D2 motorpak voor heren.

 

Leren motorpak dames

Ben jij op zoek naar een leren motorpak voor dames? Termaat Motoren heeft een uitgebreid assortiment aan leren motorpakken voor dames van topmerken, zoals het Dainese Avro D2 motorpak voor dames en Alpinestars Stella Motegi V2 motorpak.