Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

SENA Bluetooth Headsets kopen

Wil jij SENA Bluetooth Headsets kopen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime collectie aan SENA Bluetooth Headsets, direct uit voorraad leverbaar & allemaal te testen in onze winkel. Bekijk hieronder ons huidige aanbod.

SENA Bluetooth Headsets

SENA ontwikkelt en produceert sinds 1998 draadloze Bluetooth-communicatiesystemen voor de industrie. De CEO, zelf fanatiek motorrijder was ontevreden over de bluetooth headsets van andere fabrikanten en zag veel overeenkomsten in de techniek die SENA al in huis had. In 2010 begon SENA ook met de productie van Bluetooth headsets voor motorrijders.

Gebruiksvriendelijkheid

SENA is één van de meest toonaangevende fabrikanten in de wereld van Bluetooth apparatuur en op het gebied van motorfiets communicatiesystemen is SENA zelfs de absolute top. Kenmerkend voor SENA is dat ze extreem eenvoudig en intuïtief te gebruiken zijn. Zelfs met motorhandschoenen aan is het gemakkelijk om de ingenieuze Jog Dial en drukknoppen te vinden in plaats van naar veel verschillende knoppen te moeten zoeken. Alle Sena headsets beschikken over Universal Intercom Pairing en zijn hierdoor met alle andere merken te koppelen. Veel Sena systemen zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met de Sena smartphone app. Koppel je Sena headset aan de Sena App (beschikbaar voor iPhone en Android) om eenvoudig apparaat instellingen te configureren en snel toegang te krijgen tot handleidingen.

Uitgebreid programma

De populaire Sena SF serie bestaande uit o.a. de Sena SF-2 en Sena SF-4, beide verkrijgbaar als single set en als duo set voor 2 rijders. Kenmerkende voor de SF-Serie is de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Uitgerust met Bluetooth 4.1, HD-Speakers, Quick Charging, FM-Radio en Smartphone app compatible.

De Sena 50S en 50R zijn op dit moment de topmodellen in de collectie en is daarom ook voorzien van alle mogelijke opties die SENA momenteel biedt zoals mesh intercom 2.0, bluetooth 5, multitasking en een mesh intercom bereik tot zelfs 8 km. De Sena 50S en 50R zijn sinds introductie de top in het segment.

Naast de “universele Sena headsets” welke op de meeste helmen te monteren zijn heeft Sena ook “model specifieke” headsets die ontworpen zijn voor een specifiek merk en model helm. Het voordeel van zo’n headset is dat deze “plug & play” zijn. De helm al voorbereid is op de installatie van de headset. Speakers en microfoon zijn al gemonteerd tijdens de productie van de helm, alleen de bluetooth kit moet nog in de helm geklikt worden. Voorbeelden hiervan zijn de Schuberth SC1 headsets, HJC Smart headsets en AGV ARK. Allemaal headset geproduceerd door Sena onder de naam van de helmfabrikant.

Alle Sena producten zijn voorzien van innovatieve en indrukwekkende features welke het motorrijden comfortabeler en veiliger maken. Navigatie instructies via de headset zorgen ervoor dat je je kan focussen op het verkeer en niet op het scherm van je navigatie of telefoon. Heldere communicatie met je mede motorrijders is niet alleen gezellig maar kan ook gevaarlijke situaties voorkomen. Alle Sena headsets zijn uitgerust met kwalitatief hoogwaardige speakers welke communicatie, navigatie en muziek goed weergeven, ook in combinatie met gehoorbescherming of op hogere snelheden. Ben je een echte muziek liefhebber, ga dan voor een Sena headset met HD-Speakers en geniet van een nog mooiere muziek weergave.

Onze Sena specialisten hebben jaren ervaring met het installeren van bluetooth headsets in verschillende merken en types helmen. We zorgen ervoor dat de speakers en mic perfect gemonteerd worden en de bekabeling goed weggewerkt is. Op deze manier heb je geen last van vervelende drukpunten en zit je helm nog steeds comfortabel. Een goed gemonteerde headset is ook veel minder gevoelig voor storingen.

SENA Authorized Dealer

Termaat Motoren is al meer dan 10 jaar leverancier van SENA bluetooth headsets.

Termaat Motoren is SENA Authorized Dealer en voert een zeer uitgebreide collectie. In de winkel nemen onze SENA product specialisten de tijd voor je. We kunnen op afspraak de inbouw verzorgen of geven je tips hoe dit zelf het beste aan te pakken. We geven een deskundig en eerlijk advies zodat je altijd met de headset naar huis gaat die perfect bij jouw wensen aansluit.

Termaat Motoren, jouw SENA Specialist

 

Ook interessant:
Belstaff motorkledingIXS motorkledingRukka motorkledingKriega bagagesystemen