Bestellijst

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Arai helm kopen

Motorhelm kopen Termaat Motoren

Wil jij een Arai helm kopen? Wij hebben een uitgebreide collectie aan Arai helmen die je eenvoudig via onze website kunt kopen. Bij ons vind je Arai helmen voor een zeer goede prijs en altijd de nieuwste modellen. Met een 4,6 (uit 5) sterren van Google, gebaseerd op meer dan 500 beoordelingen kun je vertrouwd jouw Arai helm bij ons kopen. Welk type motorrijder je ook bent, bij Termaat Motoren vind je de Arai helm die bij je past!

Waarom Arai ? Kijk maar naar dit filmpje 

van 166 producten
Filters

Arai helmen kopen bij Termaat Motoren

Alle Arai helmen zijn volledig handgemaakt, van de beste kwaliteit materialen. De helmen zijn gemaakt voor maximale veiligheid en comfort. Een Arai helm heeft een ronde buitenschaal die gemaakt is van supervezels (aangevuld met Kevlar, Nylon en Carbon). De losse vezels plakken door elkaar waardoor er een veel stijvere en hardere schaal ontstaat, dan bij een geweven vezelmateriaal.

De meeste helmen hebben hoekige lijnen in de buitenschaal, terwijl een Arai helm eigenlijk altijd rond is. Dit is met een reden gedaan, zo kan de helm minder snel ergens achter blijven haken wanneer er een ongeluk gebeurd/ tijdens een val op de motor.

Het merk Arai heeft als misse om de “meest veilige en comfortabele motorhelm te maken”. Daarom werken ze ook met keurmerkeisen van ECE en SNELL, wat voor Arai een minimum is. Deze keurmerken zijn ervoor om te zorgen dat een helm aan de minimale veiligheidseisen voldoet.

Een Arai helm passen in de winkel?

Wil je liever de motorhelm bij ons in de winkel passen? Dat is geen enkel probleem. Wij hebben een fysieke winkel in Nijmegen, waar een van onze medewerkers je graag helpt bij het vinden van een passende helm. Je kunt gewoon langskomen, binnen onze openingstijden, en verschillende motorhelmen passen. Bekijk online de motorhelmen op onze website, zoek uit welke je wilt passen en kom naar onze winkel. Dan weten wij zeker dat je gaat slagen bij ons!

Goedkope Arai helmen kopen?

Wij hebben een ruime selectie aan Arai helmen die in de outlet zijn en daardoor super voordelig. Bekijk onze ruime collectie in de outlet en shop een motorhelm met hoge kortingen!

Waarom kiezen voor Termaat Motoren?

Wij worden op Google met een 4,6 beoordeeld (uit 5), gebaseerd op meer dan 500 beoordelingen van tevreden motorrijders!

Meer infomatie over Arai helmen?

Wil je meer informatie over Arai motorhelmen? Wij hebben speciaal daarvoor een kennisbank opgezet met alles over motorhelmen.