Bestellijst

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Motorhelm kopen

Motorhelm kopen Termaat Motoren

Wil jij een motorhelm kopen? Wij hebben een groot assortiment motorhelmen die je eenvoudig via onze website kunt kopen. Bij ons vind je motorhelmen voor een zeer goede prijs, uiteraard van de bekendste motorhelm merken. Zo vind je bij ons motorhelmen van de merken Arai, AGV, Alpinestars, Dainese, HJC, Schuberth en nog veel meer. Met een 4,6 (uit 5) sterren van Google, gebaseerd op meer dan 300 beoordelingen kun je vertrouwd jouw motorhelm bij ons kopen.

Welk type motorrijder je ook bent, bij Termaat Motoren vind je de helm die bij je past!

 

Motorhelmen online kopen bij Termaatmotoren.nl

 

Welke soorten motorhelmen zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten motorhelmen op de markt. Bij ons vind je Arai helmen, integraalhelmen, systeemhelmen, jethelmen en kinder motorhelmen.

Het kopen van de juiste soort motorhelm die optimaal past en beschermende is, is enorm belangrijk. Ongeacht welk type motorrijder jij ook bent. Omdat er enorm veel verschillende soorten helmen op de markt zijn leggen we hieronder kort elk type helm voor je uit. Zo weet jij direct welke soort bij jou past.

Arai helmen

Arai helmen zijn van topkwaliteit met een enorme comfort en pasvorm. Het Japanse merk is met afstand het beste helmenmerk ter wereld en daarom is dit bij ons ook de grootste collectie. Een helm van Arai is altijd handgemaakt, van de beste materialen, om zo de meest veilige en comfortabelen mogelijke helm te produceren.

Integraalhelmen

Als jij op zoek bent naar een allroundbescherming dan is de integraalhelm de beste keuze. Een integraalhelm biedt goede bescherming voor de ogen en het gezicht. Omdat je gezicht volledig beschermd is tegen wind, is deze helm ook zeer geschikt tijdens het koude weer. De meeste integraalhelmen beschikken over een uitklapbaar schild dat beschermd tegen vuil, wind en de zon. Wanneer je vaak een bril draagt tijdens het motorrijden dan is een integraalhelm niet de meest geschikte helm, wij raden aan om dan een systeemhelm te kopen.

Systeemhelmen

Als jij op zoek bent naar een veelzijdige helm dan is de systeemhelm de beste keuze. Systeemhelmen zijn integraalhelmen, maar als verschil dat het kin stuk opklapbaar is. Hierdoor is deze helm zeer geschikt voor motorrijders die graag een bril dragen/ een bril nodig hebben.

Jethelmen

Als jij op zoek bent naar een gezichtsvrije helm, dan is de jethelm de beste keuze. Jethelmen zijn helmen waarbij het hele gezicht vrij is, alleen de oren zijn bedekt. Deze helmen werden vroeger gedragen door piloten, vandaar de naam Jet. Belangrijk hierbij is dat deze helmen geen bescherming bieden voor de kin/ de kaak. Het is een casual helm die heerlijk zit, maar minder beschermend is dan bijvoorbeeld een systeem of integraalhelm.

Kinder motorhelm

Speciaal voor kinderen hebben we een kinder motorhelm. Dit zijn helmen van een kleiner formaat die eenvoudig op en af te zetten zijn, met sluitingen gemaakt voor kinderen. Deze helmen bieden goede bescherming.

Motorhelm passen in de winkel?

Wil je liever de motorhelm bij ons in de winkel passen? Dat is geen enkel probleem. Wij hebben een fysieke winkel in Nijmegen, waar een van onze medewerkers je graag helpt bij het vinden van een passende helm. Je kunt gewoon langskomen, binnen onze openingstijden, en verschillende motorhelmen passen. Bekijk online de motorhelmen op onze website, zoek uit welke je wilt passen en kom naar onze winkel. Dan weten wij zeker dat je gaat slagen bij ons!

Goedkope motorhelmen kopen?

Wij hebben een ruime selectie aan motorhelmen die in de outlet zijn en daardoor super voordelig. Bekijk onze ruime collectie in de outlet en shop een motorhelm met hoge kortingen!

Waarom kiezen voor Termaat Motoren?

Wij worden op Google met een 4,6 beoordeeld (uit 5), gebaseerd op meer dan 300 beoordelingen van tevreden motorrijders!