Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Kennisbank: alles over motoren

Alles over motoren! Dat lees je in de kennisbank van Termaat Motoren.

Bij Termaat Motoren weten we dat motorrijden meer is dan alleen de weg op gaan. Goed weten wat je draagt, is net zo belangrijk voor jouw veiligheid en plezier. Daarom hebben we deze kennisbank voor je gemaakt. Hier vind je alles over motorhelmen, motorkleding en nog veel meer.

Of je nu al jaren rijdt of net begint, onze kennisbank staat vol met handige info. We hebben het over de nieuwste technieken in helmen, de beste materialen voor kleding, en alles daartussen.

Neem een kijkje in onze kennisbank, heb je toch een vraag, dan kan je altijd contact opnemen! Termaat Motoren staat klaar om je te helpen bij elk stukje van jouw motorreis.

Motorhelmen

Motorhelmen zijn van essentieel belang voor de veiligheid van motorrijders. Ze komen in verschillende stijlen en materialen, elk met zijn eigen kenmerken en voordelen. Wij vertellen je alles over verschillende soorten motorhelmen, hoe ze moeten passen, waar je op moet letten bij het kopen van een helm en zelfs de levensduur van een motorhelm.

Motorkleding

Motorrijden is een geweldige manier om de vrijheid van de weg te ervaren, maar veiligheid staat altijd voorop. In Nederland is het dragen van een helm wettelijk verplicht voor motorrijders, maar hoe zit het met motorkleding?