Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Alpinestars motorpak kopen

Interesse in een motorpak van Alpinestars? Termaat Motoren verkoopt een ruime collectie aan Alpinestars motorpakken en nog veel meer. Onze artikelen zijn altijd direct uit voorraad leverbaar en worden tegen een scherpe prijs aangeboden. Kijk voor ons huidige aanbod aan Alpinestars motorpakken hieronder. Ben je ook op zoek naar bijpassende laarzen of accessoires? Bekijk dan onze collectie Alpinestars motorlaarzen of Alpinestars motorhandschoenen.

Alpinestars motorpak

Alpinestars staat bekend als een kwalitatief hoogstaand merk met diverse modieuze producten in haar assortiment. Naast kleding zijn ook de schoenen van Alpinestars erg bekend onder motorrijders.

Alpinestars is in 1963 opgericht door leermaker Sante Mazzarolo in de Italiaanse stad Asolo. Destijds ontwikkelde hij schoeisel voor de motorcross, niet wetende dat zijn merk zou uitgroeien tot een van de meest bekende motorkleding merken ter wereld. De naam en het logo van Alpinestars zijn geïnspireerd op de “alpine flower” die in Noord-Italië groeit. Deze bloem wordt ook wel “Edelweiss” genoemd.

Mazzarolo mocht in zijn carrière meerdere Italiaanse design- en productprijzen in ontvangst nemen. Mede hierdoor heeft hij zichzelf op de kaart gezet als een creatieve en innovatieve designer. Rond 1970 koos Alpinestars ervoor om ook wegrace producten te ontwikkelen. Op dat moment kwam Roberts “King Kenny”, bekend als Grand Prix-wereldkampioen, in beeld. Roberts was regelmatig te zien in Alpinestars uitrusting en pakte in 1978 zijn eerste Grand Prix-titel.

Op dit moment is Alpinestars niet meer alleen bekend in de motorwereld, maar ook een erg populair merk in de auto- en kartsport. Verder produceert Alpinestars naast schoenen nu ook leren motorhandschoenen, all weather textiele kleding, motorlaarzen, airbag systemen en natuurlijk leren motorpakken.

Vernieuwen en vormgeven

Vanaf de productie van wegrace producten in 1970, breidde de collectie van Alpinestars langzaamaan uit met leren handschoenen, jassen en waterdichte jassen en broeken. Vanaf de start van deze eeuw hield Alpinestars ook steeds meer rekening met innovatie bij nieuwe producten. In samenwerking met het merk Gore brachten ze een uitgebreide lijn aan Gore-tex motorjassen, motorbroeken, laarzen en handschoenen uit. Omdat Alpinestars naast het innovatieve aspect design ook erg belangrijk vond, zijn ze een samenwerking aangegaan met Troy Lee Designs. Deze samenwerking zorgde voor een compleet nieuwe look, die niemand ooit eerder had gezien. Een bekend voorbeeld hiervan is de Noriyuki Haga TLD 1pc race overall.

Innovatie gaat door

Na een poos motorkleding te ontwikkelen voor de sportwereld, besloot Alpinestars om vanaf 1999 ook lederen racepakken van hoogwaardige kwaliteit te produceren voor de weg. De eerste die deze pakken testte, was Carlos Checa. Men kan hem kennen van MotoGP. Sinds deze testperiode, bleef Carlos Checa Alpinestars steunen door bij te blijven dragen aan nieuwe innovaties.

Tegenwoordig houdt Alpinestars zich bezig met de productie van motorkleding en accessoires voor heren, dames en kinderen. Door de diverse collecties van Alpinestars, wordt het gemakkelijk gemaakt een volledige outfit van het merk samen te stellen.

In de huidige tijd kent men het merk Alpinestars niet alleen meer van haar motorschoenen, maar ook van haar kwaliteit, top bescherming, goede innovatie en een mooie vormgeving. Alpinestars focust zich al een langere tijd niet meer alleen op de motorcross, maar biedt daarentegen ook motorkleding en accessoires aan voor op de weg. Daarnaast voert ze ook een aparte lijn met stijlvolle casual kleding.

Niets is zo belangrijk als veiligheid

Naast de mooie vormgeving van motorkleding en accessoires van Alpinestars, weet Alpinestars als geen ander dat de voornaamste functie van hun producten een goede bescherming bieden is. Daarom worden al hun producten van te voren uitvoerig getest in hun eigen research and development afdeling. Alpinestars laat daarmee zien dat ze weten dat bij extreme omstandigheden, zoals bij het motorrijden, een goede bescherming een noodzaak is.

Alpinestars streeft ernaar het motorrijden net zo veilig en comfortabel te maken als autorijden. Daarnaast willen ze ervoor zorgen dat letsel bij motorrijders en bestuurders zoveel mogelijk beperkt wordt, door te blijven innoveren op de kwaliteit van de bescherming van hun producten.

Alpinestars specialist

Termaat Motoren is al meer dan 20 jaar jouw specialist op het gebied van motorkleding en accessoires. Wij verkopen al jaren meerdere Alpinestars producten zoals motorpakken, helmen, Tech-Air airbag systemen, motorhandschoenen, motorlaarzen en andere motorkleding. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aan Alpinestars producten met hoge kortingen in onze outlet.

We zijn een trotse dealer van Alpinestars artikelen. Bij een bezoek aan onze winkel, nemen onze Alpinestars productspecialisten uitgebreid de tijd voor je. Daarnaast ben je altijd verzekerd van een deskundig en eerlijk advies, waardoor jij voordat je het weet thuiskomt met een outfit die volledig past bij jouw wensen en behoeften.

Termaat Motoren, jouw Alpinestars specialist.