Bestellijst

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Motor sloten

Motoraccessoires kopen Termaat Motoren
van 23 producten
Filters

Er zijn verschillende mogelijkheden om je motor goed te beveiligen tegen diefstal. We helpen je op weg met een kort overzicht zodat je gemakkelijk een keuze kan maken.

Motorsloten online kopen bij Termaatmotoren.nl

Welke soorten motorsloten zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten sloten op de markt. Het is belangrijk om het juiste slot te kopen dat optimaal antidiefstal en beschermend is. Ongeacht welk type motor je hebt. Omdat er veel verschillende soorten sloten op de markt zijn leggen we hieronder kort elk type slot voor je uit. Zo krijg je alvast een beeld welk type slot voor jou het meest praktisch is.

Schijfremsloten

Een schijfremslot is het meest verkochte type slot. Een schijfremslot of remschijfslot is vaak ART 4 sterren gekeurd en daarom ook zeer veilig en betrouwbaar. Er zijn diverse soorten schijfremsloten zoals sloten met een beugelvergrendeling of een cilindervormig slot met 1 sluitpen. Vaak kunnen deze sloten ook gecombineerd worden met een losse ketting.

Er zijn ook schijfremsloten met alarm verkrijgbaar. Door een geïntegreerd elektronisch waarschuwingssysteem zal het slot bij een poging tot diefstal een signaal tot wel 100 dB afgeven.

Bij veel schijfremsloten wordt een slotreminder geleverd. Dit koord wordt aan je slot en aan het stuur bevestigd zodat je nooit vergeet je slot te verwijderen wanneer je wilt wegrijden. Een slot reminder wordt door ons altijd aanbevolen, deze reminders zijn ook apart verkrijgbaar.

Kettingsloten

Met een kettingslot is het mogelijk je motor of scooter aan een grondanker ander object vast te leggen. Hierdoor maak je het voor het dievengilde nog moeilijker je kostbare bezit mee te nemen. Een kettingslot is vaak ART 4 sterren gekeurd en daarom ook zeer veilig en betrouwbaar, zeker in combinatie met een muur- of grondanker. Kettingsloten zijn er in verschillende lengtes.

Muur of grond ankers

Door een kettingslot te combineren met een muur- of grondanker creëer je een optimale diefstal beveiliging. Een anker wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal waardoor je alleen nog een stevige ondergrond of muur nodig hebt om het ander aan te bevestigen.

Motor alarm

Los van een goed schijfremslot of kettingslot zijn er ook alarmsystemen welke je motor tegen diefstal beschermen. Wij zijn gecertificeerd voor het installeren van Datatool alarmsystemen. Een Datatool SCM gekeurd motorfiets alarm systeem met certificaat is leverbaar voor bijna alle type motorfietsen. Datatool motorfiets alarm systemen worden op onze werkplaats op afspraak deskundig ingebouwd.

Motorslot passen in de winkel?

Twijfel je of het slot van jouw keuze op je motor past? Of weet je niet wat het beste slot voor jouw situatie is? We nodigen je uit om langs te komen voor een passend advies. We nemen jouw wensen en behoeften met je door zodat je zeker met een passend slot wat aansluit bij jouw wensen de deur uit gaat. Onze ervaren specialisten geven je graag advies.

Voordelige motorsloten kopen?

Ook voor een kleiner budget hebben wij een ruime selectie aan sloten.

Welk type motorrijder je ook bent, bij Termaat Motoren vind je het slot dat bij je past!

Waarom kiezen voor Termaat Motoren?

Wil jij een motorslot kopen? Wij hebben een groot assortiment sloten die je eenvoudig via onze website kunt kopen. Bij ons vind je motorsloten voor een zeer goede prijs, uiteraard van de bekendste merken zoals Abus, Kryptonite, Oxford, Pro-Tect, Maggigroup en nog meer. Met een 4+ (uit 5) sterren van Google, gebaseerd op meer dan 300 beoordelingen kun je vertrouwd jouw motorslot bij ons kopen.