Bestellijst

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Motor hoezen kopen

Motoraccessoires kopen Termaat Motoren

Uw motor is meer dan alleen een vervoermiddel; het is een kostbaar bezit dat zorg en bescherming verdient. Met onze hoogwaardige motorhoezen bieden we een complete bescherming tegen weer en wind en helpen we uw motor te onttrekken aan het oog van potentiële vandalen en dieven.

van 42 producten
Filters

Materialen en technologie

Onze motorhoezen zijn gemaakt met de uiterste zorg en expertise. Ze zijn ontworpen met ademende materialen die bestand zijn tegen de elementen, waterafstotend en luchtdoorlatend zijn. Hier zijn enkele unieke kenmerken:

  • Ademend en luchtdoorlatend: voorkomt condensvorming, wat extra corrosie/roest onder de hoes kan veroorzaken.
  • UV-bescherming: beschermt de lak van uw motor tegen schadelijke UV-straling.
  • High Quality V-Tech doek: gebruikt aan de zijkanten, dit robuuste materiaal is geschikt voor intensief buiten gebruik en bestand tegen hogere temperaturen.
  • Robuuste bovenzijde: vuilwerend, weerresistent, en bestand tegen temperaturen tot +/- 130-150 graden.
  • Vorstbestendig: onze materialen zullen niet breken bij strenge vorst, in tegenstelling tot PVC en kunststof-textielmaterialen.
  • Getest volgens NEN-EN-ISO en ISO: onze materialen zijn uitvoerig getest om aan de hoogste normen te voldoen.

 

Type hoezen

We bieden zowel standaard robuuste HQ (High Quality) motorhoezen als lichtgewicht uitvoeringen. Informeer nu of er ook een lichtgewicht versie beschikbaar is voor uw motor.

 

Een motor hoes passen in de winkel

Wil je de perfecte pasvorm en het materiaal zelf voelen? Kom naar onze fysieke winkel, waar onze deskundige medewerkers je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste motorhoes.

De motorhoezen die wij aanbieden zijn niet zomaar beschermingsmiddelen. Ze zijn vakkundig ontworpen met oog voor detail en de unieke behoeften van motorrijders. Met materialen zoals V-Tech doek en All Season-Tech, bieden onze hoezen betrouwbare, duurzame en esthetische bescherming. Bescherm uw kostbare bezit vandaag nog met een van onze hoogwaardige motorhoezen. Elk detail, van de weerbestendigheid tot de ademende werking, is ontworpen met uw motor in gedachten. Uw tweewieler is in goede handen met onze motorhoezen.