Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Termaat Motoren werkplaats

Termaat Motoren is een familiebedrijf, opgericht in 1935. We zijn Yamaha Exclusief Dealer en hebben daardoor een grote expertise over dit mooie merk. Ons ervaren team van monteurs staat klaar voor onderhoud en reparatie van jouw motor. Naast onze expertise op het gebied van Yamaha kan je bij ons ook terecht voor onderhoud aan de meeste (Japanse) motoren
Jouw motor is in goede handen bij onze monteurs welke met regelmaat cursussen en trainingen volgen om volledig up to date te blijven op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen. Wanneer er onderhoud wordt gepleegd maken we voornamelijk gebruik van hoogwaardige originele Yamaha onderdelen en Yamalube producten.
In onze professionele en deskundige werkplaats staat ons team klaar voor het onderhoud en reparaties van jouw motorfiets.

 

Winterservice beurt voor uw motorfiets bij Termaat motoren

Winterservice beurt voor uw motorfiets bij Termaat motoren in Nijmegen !
Ophalen en weer thuis brengen van uw motorfiets in Gelderland is gratis, buiten Gelderland in overleg.
Aktie loopt van 1 November tot 1 Maart.
De winterbeurt bestaat o.a. uit:

  • Vervangen motorolie en oliefilter
  • Vervangen rem/koppelings-vloeistof (indien nodig)
  • Vervangen cardanolie, afstellen/smeren aandrijfketting / riem
  • Vervangen koelvloeistof (indien nodig)

*Het toevoegen van een brandstofadditief voor de winterstalling

Verder wordt uw motorfiets op vele punten gecontroleerd !
Dit alles voor een winters prijsje ! Bel voor meer info 024-3229575
Eventuele reparaties, vooraf overleg en scherpe prijsopgave.
Het is natuurlijk ook mogelijk om in de wintermaanden andere reparaties uit te laten voeren tegen een winterprijsje ! Neem hiervoor contact op met onze werkplaats.

Wij hebben ook een uitgebreid assortiment producten om uw motorfiets de winter door te helpen, zoals acculaders, bandenspanningsmeters, brandstof-toevoegingen, poets en onderhoudsmiddelen, motorbokken, parkeerhoezen voor binnen of buiten, enz enz.

*De E10 benzine bevat 10% ethanol toevoeging en heeft een aantal negatieve bijwerkingen waardoor extra aandacht noodzakelijk is.

 

Yamalube® Fuel Stabiliser & Conditioner, voor gebruik tijdens de winterstop

  • Zorgt voor een uitstekende conservering van het brandstofsysteem gedurende winterstalling;
  • Voorkomt verkleuren en oxidatie van de brandstof;
  • Verwijdert vocht uit de brandstoftank en carburateurs waardoor opslagbestendigheid wordt verbeterd;
  • Voorkomt roest en houd het gehele brandstofsysteem schoon, resulterend in het gemakkelijk starten na de winterstalling;
  • Beschikbaar in “one shots” van 125ml, tot een tankgrootte van 25 liter.

 

Termaat Motoren, jouw Dunlop Pro Dealer

 

Goede motorbanden zijn essentieel voor een veilige en plezierige motorrit. Als Dunlop Pro Dealer kunnen wij elke motorrijder het juiste advies geven over welke Dunlop motorband het best bij de motor en rijstijl past. Dunlop heeft ruim 130 jaar racegeschiedenis en innovatie in elke band verwerkt. Ongeacht jouw motor en rijstijl: voor iedereen is er een perfecte Dunlop band. Zoals Dunlop adviseert: “Laat de banden alleen monteren door een bandenspecialist. Verkeerd gemonteerde banden kunnen leiden tot een klapband met ernstige verwondingen als gevolg.” Maak daarom op tijd een afspraak voor een nieuwe set Dunlop motorbanden bij ons in de werkplaats.

 

.