Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Termaat Motoren werkplaats

Termaat Motoren is een familiebedrijf, opgericht in 1935. We zijn Yamaha Exclusief Dealer en hebben daardoor een grote expertise over dit mooie merk. Ons ervaren team van monteurs staat klaar voor onderhoud en reparatie van jouw motor. Naast onze expertise op het gebied van Yamaha kan je bij ons ook terecht voor onderhoud aan de meeste (Japanse) motoren
Jouw motor is in goede handen bij onze monteurs welke met regelmaat cursussen en trainingen volgen om volledig up to date te blijven op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen. Wanneer er onderhoud wordt gepleegd maken we voornamelijk gebruik van hoogwaardige originele Yamaha onderdelen en Yamalube producten.
In onze professionele en deskundige werkplaats staat ons team klaar voor het onderhoud en reparaties van jouw motorfiets.

Dunlop Cashback actie bij Termaat Motoren 

€ 40,- cashback bij aankoop en montage van een set banden uit de Dunlop Cashback actie. Cashback registreren gaat via de speciale actie website: http://www.dunlopmotorewards.eu
Deze actie start op 15 april en loopt t/m 31 mei 2023

De actie is geldig bij aankoop en montage van één van de volgende 5 sets Dunlop banden:
– SportSmart TT
– SportSmart MK3
– RoadSmart IV
– Trailmax Meridian
– Mutant

Termaat Motoren, jouw Dunlop Pro Dealer

Goede motorbanden zijn essentieel voor een veilige en plezierige motorrit. Als Dunlop Pro Dealer kunnen wij elke motorrijder het juiste advies geven over welke Dunlop motorband het best bij de motor en rijstijl past. Dunlop heeft ruim 130 jaar racegeschiedenis en innovatie in elke band verwerkt. Ongeacht jouw motor en rijstijl: voor iedereen is er een perfecte Dunlop band. Zoals Dunlop adviseert: “Laat de banden alleen monteren door een bandenspecialist. Verkeerd gemonteerde banden kunnen leiden tot een klapband met ernstige verwondingen als gevolg.” Maak daarom op tijd een afspraak voor een nieuwe set Dunlop motorbanden bij ons in de werkplaats.

 

.