Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Dainese motorpak kopen

Ben je op zoek naar een motorpak van Dainese? Zoek niet verder, Termaat Motoren heeft een groot aanbod aan Dainese motorpakken en nog veel meer. Onze artikelen zijn altijd direct uit voorraad leverbaar en al onze producten worden tegen een scherpe prijs aangeboden. Hieronder staat ons huidige aanbod aan Dainese motorpakken. Ben je op zoek naar andere Dainese motorkleding? Bekijk dan hier onze collectie.

Dainese motorpak

Dainese is een Italiaans merk dat is opgericht in 1972 door Lino Dainese. Zijn doel was om gebruikers volledig te beschermen en dit is tot op de dag van vandaag nog steeds het doel. Het is dus ook niet gek dat het merk staat voor een goede kwaliteit en uitdraagt de beste bescherming te bieden die iemand ook maar kan wensen. Dainese is erg bekend onder motorrijders en dan vooral onder coureurs in de MotoGP en WSBK. Voorbeelden van bekende gezichten hiervan zijn Valentino Rossi, Jack Miller, Joan Mir, Franco Morbidelli en Kevin Schwantz.

Sinds 2007 vallen AGV helmets onder Dainese Group Srl en bieden de twee merken samen een totaalpakket aan bescherming. Denk hierbij van helmen, tot motorpakken tot motorlaarzen.

Innovatie staat nooit stil

Sinds 1972 heeft Dainese al behoorlijk wat motorkleding geproduceerd. In het begin startten ze met de productie van innovatieve motorbroeken voor motorcrossers. Vanaf 1976 kreeg Dainese steeds meer bekendheid doordat Giacomo Agostini voor het eerst te zien was in een Dainese motorpak. Niet lang daarna breidde het assortiment uit met motorhandschoenen. Vanwege de verandering van rijstijl van coureurs heeft Dainese ook niet veel later kneesliders toegevoegd aan de motorpakken.

Voornamelijk door de motorsport worden bepaalde innovaties doorgevoerd. Zo begon Dainese in 1993 sliders van titanium toe te voegen aan motorlaarzen om het voor motorrijders mogelijk te maken nog platter door de bochten te kunnen rijden. Momenteel is een rug- of backprotector erg geavanceerd en worden deze protectors voornamelijk gecombineerd met het Dainese D-Air airbag systeem. Vroeger werden de eerste rugprotectoren gemaakt van gemodificeerde helmvizieren. Vanaf dat moment zijn er erg veel ontwikkelingen geweest, waardoor Dainese veel heeft kunnen verbeteren op het gebied van bescherming.

Op maat gemaakt

Door het gebruik van innovatieve materialen zoals carbon, titanium, Cordura en Kevlar maakt Dainese het mogelijk motorkleding aan te bieden met een geweldige pasvorm en de beste bescherming. Voorheen was het alleen voor coureurs in de MotoGP mogelijk een maatwerkpak af te nemen, tegenwoordig is het voor alle motorrijders beschikbaar. Ook bij ons bij Termaat motoren is het mogelijk een custom fit tot custom colour maatwerkpak af te nemen. Wij zijn namelijk een gecertificeerd Dainese Custom Works dealer.

Dainese specialist

Wij van Termaat Motoren zijn een trotse Dainese dealer. Wij hebben een groot assortiment aan Dainese producten. Zo verkopen wij van Dainese onder meer motorkleding, laarzen, helmen en handschoenen. Neem ook een kijkje in onze outlet, ook hier staan een aantal Dainese producten tussen.

Mocht je langs willen komen in onze winkel in Nijmegen, dan nemen onze Dainese specialisten uitgebreid de tijd voor je. Ze zullen je voorzien van een deskundig en eerlijk advies. Daardoor ga je altijd met een outfit naar huis die qua pasvorm en wensen perfect bij jou aansluit.

Termaat Motoren, jouw Dainese specialist.