Bestellijst

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Motor navigatie kopen

Motoraccessoires kopen Termaat Motoren
van 26 producten
Filters

Met een goed navigatiesysteem wordt motorrijden nog leuker. Maak thuis of onderweg de mooiste kronkel routes, deel deze met vrienden en raak nooit meer de weg kwijt in een drukke onbekende stad. Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen en auto en een motornavigatiesystemen. Motorrijders willen meestal niet via de snelste of kortste weg van A naar B. Met een motornavigatiesysteem is het mogelijk een bochtige route te plannen waarbij je op de mooiste plaatsen komt. Wij hebben de navigatiesystemen van Garmin en TomTom in ons assortiment en leggen kort uit wat de belangrijkste eigenschappen zijn.

Motornavigatie online kopen bij Termaatmotoren.nl

Welke soort navigatiesystemen zijn er?

omTom navigatiesystemen

De navigatiesystemen van TomTom zijn geliefd door hun gebruiksgemak en intuïtieve bediening. Plan bochtige en spannende routes direct op het navigatiesysteem of met de gratis TomTom software Mydrive op je smartphone, tablet of pc. Maak gebruik van de traffic service verkeersinformatie en de gratis beschikbare Road Trips. De TomTom Rider systemen zijn uitgerust met een goed afleesbaar 4.3 inch scherm en een snelle quad processor.

Garmin navigatiesystemen

Waar TomTom stopt gaat Garmin verder, zelfs off the road routes rijden en maken is mogelijk. Het grote en bij elke weertype goed afleesbare 5,5 inch scherm van de Zumo XT is eenvoudig over te schakelen van EU-kaarten naar topografische kaarten naar BirdsEye satellietbeelden. Met de gratis te gebruiken Garmin Drive en Garmin Explore apps zijn de mogelijkheden voor het maken van routes eindeloos.

Koppel je Garmin of TomTom navigatiesysteem met een headset in je helm en ontvang alle navigatie instructies.

Waarom kiezen voor Termaat Motoren?

Wil jij een motornavigatie voor op de motor kopen? Wij hebben motor navigatiesystemen die je eenvoudig via onze website kunt kopen. Wij hebben motornavigatie op voorraad van de merken TomTom en Garmin. Met een 4+ (uit 5) sterren van Google, gebaseerd op meer dan 300 beoordelingen kun je vertrouwd jouw motormotornavigatie bij ons kopen.

Welk type motorrijder je ook bent, bij Termaat Motoren vind je de motornavigatie die bij je past!