Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Yamaha MORO 07

€4699,00

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MORO 07

De nieuwe MORO 07 is een ander soort eMTB die klaar is om je een heel bijzondere rit te bezorgen, wanneer je maar wilt. En wat deze mountainbike zo bijzonder maakt, is de manier waarop het chassis en de aandrijfeenheid als één geheel zijn ontwikkeld om een machine te creëren waarin elk onderdeel in harmonie samenwerkt om je de ultieme pure rijervaring te bieden.

Puur fietsplezier. Zonder grenzen.

Het unieke Dual Twin-frame, dat is ontwikkeld met behulp van Yamaha’s toonaangevende racetechnologie, heeft dubbele boven- en onderbuizen voor een nauwkeurig uitgebalanceerde stijfheid die zorgt voor een betrouwbaar rijgedrag met veel feedback over het wegdek. En met eersteklas componenten, waaronder volledige RockShox-vering, Magura MT5-remmen en Maxxis-banden, is de MORO 07 gebouwd voor grenzeloos plezier.

Yamaha’s nieuwste aandrijving, de PW-X3, heeft de beste koppel-gewichtsverhouding in zijn klasse en biedt dankzij de Zero Cadence-technologie onmiddellijke ondersteuning zodra je begint te fietsen. Dankzij het speciale vrijloopsysteem worden snelheden boven de 25 km/h een peulenschil. Met de Interface X die op de stuurpen is gemonteerd, is bovendien ook smartphone-connectiviteit beschikbaar voor communicatie, navigatie en meer.

Overzicht

Dual Twin-frame
Best-in-class PW-X3 aandrijfeenheid
Holistisch ontwerp
RockShox Lyrik Select Charger-voorvork
RockShox Super Deluxe Select+ achterschokdemper
Magura MT5-remmen
Compacte geïntegreerde accu van 500 Wh
Shimano XT 1×12 aandrijving
Interface X-display
3 maten, S, M, L 2 kleurstellingen; Icon Blue en Raven Silver

Het zal je misschien verbazen dat Yamaha 30 jaar geleden ‘s werelds eerste productie-eBike ontwikkelde. In feite bouwt Yamaha al drie decennia eBikes voor de Japanse markt. Yamaha levert ook de eKits voor veel eBikes die in Europa worden verkocht.

Informeer naar de beschikbaarheid bij Termaat Motoren Nijmegen, Yamaha exclusief dealer

Bekijk ook andere eBikes

Handige producten voor bij je eBike