Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Yamaha Wabash RT

€3499,00

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yamaha Wabash RT

Wabash RT is een nieuw soort eBike die uitstekende prestaties op het asfalt biedt, maar waarmee je ook de stad kunt ontvluchten en nieuwe routes op het platteland kunt verkennen. En met de geavanceerde hulpelektronica voor de bestuurder, het slanke uiterlijk en de geavanceerde Yamaha-technologie biedt deze nieuwe gravel-bike een van de beste prijs/prestatiepakketten in zijn klasse.

Ontsnap en verken nieuwe paden.

Alles aan deze kwaliteits-eBike is ontworpen om ervoor te zorgen dat je elke rit weer volop kunt genieten. Het fraai vormgegeven frame heeft een nieuw soort geometrie die zorgt voor een zelfverzekerde en comfortabele rit, met een lichte besturing op zowel asfalt als gravelpaden. En de ‘dropper post’ biedt tussen 40 – 60 mm* vering voor extra comfort op het parcours. *40 mm klein frame, 60 mm medium en groot frame

De ultrastille Yamaha PW-ST-aandrijving levert een koppel van 70 Nm en is voorzien van geavanceerde technologie voor de juiste mate van ondersteuning en een volkomen natuurgetrouwe rit. De Zero Cadence-technologie levert direct al vermogen zodra je je voeten op het pedaal zet. En de Display A interface biedt overzichtelijke informatie.

Overzicht

Stijlvol en veelzijdig
Ergonomie en geometrie voor rijden op gravelpaden
Yamaha PWserie-ST aandrijfeenheid
Verstelbare ‘dropper post’
Display A-interface
Automatische ondersteuningsmodus
Zero Cadence-technologie

In 3 maten: S, M en L

Kleur: Blue Steel

Het zal je misschien verbazen dat Yamaha 30 jaar geleden ‘s werelds eerste productie-eBike ontwikkelde. In feite bouwt Yamaha al drie decennia eBikes voor de Japanse markt. Yamaha levert ook de eKits voor veel eBikes die in Europa worden verkocht.

 

Bekijk ook andere eBikes

Handige producten voor bij je eBike