Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Yamaha CrossCore RC

€2499,00

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yamaha CrossCore RC

CrossCore RC is een veelzijdige, aanpasbare en toegankelijke eBike die klaar is voor alles wat de nieuwe dag brengt. De eBike is speciaal ontworpen om alles aan te kunnen, van woon-werkverkeer in de stad tot ontspannen vrijetijdsritten en fitnesstraining. En dankzij de nulemissie en lage bedrijfskosten is deze fiets om allerlei redenen de juiste keuze.

Voor elke dag, voor iedereen.
Het hart van deze prachtige eBike wordt gevormd door Yamaha’s bestverkopende PW-ST aandrijfeenheid, een van de stilste en meest responsieve motoren in zijn klasse. Deze intelligente motor levert niet alleen soepele en stille prestaties, maar maakt ook gebruik van sensoren die jouw rijstijl in de gaten houden en de vermogensondersteuning aanpast, zodat je zo natuurlijk en plezierig mogelijk kunt koersen.

Voor een ontspannen en rechte zithouding is het duurzame en lichtgewicht chassis uitgerust met een plat stuur – en de voorvork biedt een veerweg van wel 63 mm om alle hobbels op te vangen. Met de eenvoudige Display A-interface kun je snel van rijmodus veranderen en de accustatus controleren, en als je jouw Crosscore wilt personaliseren is er een breed scala aan trekking-accessoires.

Overzicht
Aandrijfeenheid PW-serie ST
Natuurlijke ergonomie
Aanpasbaar chassis
Optionele trekking-onderdelen
Display A-interface
Automatische ondersteuningsmodus
Zero Cadence-technologie
3 maten, S, M en L, 2 kleurstellingen; Shiver White en Urban Sage

Het zal je misschien verbazen dat Yamaha 30 jaar geleden ‘s werelds eerste productie-eBike ontwikkelde. In feite bouwt Yamaha al drie decennia e-Bikes voor de Japanse markt. Yamaha levert ook het eBike-systeem voor veel eBikes die in Europa worden verkocht.

Informeer naar de beschikbaarheid bij Termaat Motoren Nijmegen, Yamaha Exclusief Dealer

Bekijk ook andere eBikes

Handige producten voor bij je eBike