Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Yamaha Booster

€3699,00

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BOOSTER is de nieuwe elektrische bromfiets van Yamaha voor een AM-rijbewijs met de eigentijdse stijl, sterke prestaties en toonaangevende technologie die je nodig hebt om alle verkeer voor te blijven in de stad. Met een minimalistisch aluminium chassis en uitgerust met een lichtgewicht aandrijving met hoog koppel, geeft dit emissievrije voertuig met dikke banden je het vermogen en de actieradius die je nodig hebt om overal snel te komen!

Toekomstbestendige stedelijke mobiliteit
De stille motor geeft onmiddellijk ondersteuning zodra je begint te trappen en je kunt kiezen uit vijf verschillende rijmodi voor maximaal vermogen of optimale actieradius. En met het TFT-kleurenscherm kun je snelheid, bereik en batterij-capaciteit in de gaten houden en navigatie- en fitness-apps bekijken zodra je je smartphone aansluit.

Voorzien van LED-verlichting, een voorvork met 80 mm veerweg en banden met hoge tractie van 20 inch x 4 inch, is BOOSTER klaar om je overal heen te brengen, op elk moment van de dag of nacht. Exclusieve Yamaha-kenmerken zijn onder meer stijlvolle vorkkappen, verborgen bedieningskabels en een bagagedrager en met een breed scala aan originele accessoires, waaronder stijlvolle bagage en verschillende gekleurde panelen die aan het aluminium frame worden bevestigd, is het heel makkelijk om je eigen BOOSTER te maken!

Overzicht
S-pedelec elektrische bromfiets, categorie AM-rijbewijs
Eigentijds en minimalistisch ontwerp
Comfortabel, wendbaar en lichtgewicht
Dikke 20 inch x 4 inch banden
Grote schijfremmen
Spiegel, claxon en stuurbediening
Premium Yamaha PW-S2 45-aandrijving
Multifunctioneel TFT-kleurenscherm Yamaha Display C
Yamaha exclusief kuipwerk
Automatische ondersteuningsmodus
Zero Cadence-technologie
Breed assortiment originele Yamaha-accessoires

Een tijd terug creëerde Yamaha een bromfiets met dikke banden waarop je gezien wilde worden. Het gaf een generatie rijders een nieuw soort vrijheid. Nu is Yamaha klaar voor een herstart in een heel nieuw tijdperk van emissievrije stedelijke mobiliteit met de BOOSTER elektrische bromfiets, een voertuig dat elke rijder de mogelijkheid biedt om het gemak van een eBike met de prestaties van een bromfiets te ervaren.

Informeer naar de beschikbaarheid bij Termaat Motoren Nijmegen, Yamaha Exclusief Dealer

Bekijk ook andere eBikes

Handige producten voor bij je eBike