Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Yamaha Booster Easy

€3299,00

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BOOSTER Easy

Met zijn ultrasoepele Yamaha-aandrijving, robuust aluminium chassis en dikke banden met veel grip geeft de nieuwe BOOSTER Easy eBike je totale bewegingsvrijheid in en rond je stad. Deze leuke en modieuze eBike is ontworpen om oneffen wegdek met gemak aan te kunnen en is een van de slimste en meest efficiënte persoonlijke mobiliteitsoplossingen.

Rustig aan
BOOSTER Easy is volledig uitgerust met een hoge specificatie, waaronder een eigentijdse styling, lichtgewicht instrumenten en compacte LED-verlichting voor 24/7 gebruik. Het lage zwaartepunt geeft je gemakkelijke wendbaarheid met betrouwbare stabiliteit, en met de bagagedrager en de mogelijkheid om manden en binnentassen te monteren, is hij zowel functioneel als leuk.

Directe trapondersteuning wordt geleverd door een premium Yamaha PWseries-S2-aandrijving die een volkomen natuurlijk rijgevoel geeft. De 630Wh 36 volt Yamaha-batterij brengt je naar een maximale ondersteunde snelheid van 25 km/u en biedt een actieradius tot 120 km.*Volledig opgeladen batterij, afhankelijk van de rijmodus.

Overzicht
Volgende generatie eBike voor gebruik in de stad
Eigentijds en minimalistisch ontwerp
Comfortabel, wendbaar en lichtgewicht
Dikke 20 inch x 4 inch banden
Grote schijfremmen
Premium Yamaha PW-S2-aandrijfving
Multifunctioneel Display A LCD-interface
Yamaha exclusief kuipwerk
Automatische ondersteuningsmodus
Zero Cadence-technologie
Breed assortiment originele Yamaha-accessoires

Yamaha’s ervaring in het ontwerpen en produceren van eBikes gaat terug tot de jaren negentig, toen het bedrijf ‘s werelds allereerste elektrisch ondersteunde fiets produceerde. Yamaha bouwt al drie decennia eBikes voor de Japanse markt en is ook een van de belangrijkste producenten van de aandrijfeenheden die door veel van de eBike-fabrikanten worden gebruikt.

Informeer naar de beschikbaarheid bij Termaat Motoren Nijmegen, Yamaha Exclusief Dealer

Bekijk ook andere eBikes

Handige producten voor bij je eBike