Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

X-Lite

X-lite helmen is opgericht in 1998 als nieuw onderdeel van de Nolan groep. X-lite helmen is onstaan uit de jarenlange kennis opgedaan door Nolan toegepast op een nieuw materiaalsoort voor de helmschaal: composite fiber. Deze zeer sterke fiber maakt X-lite helmen zeer licht, extra sterk en duurzaam. Niet voor niets zijn de X-lite helmen door vele rijders in de motorsport gedragen, denk hierbij aan Jorge Lorenzo, Casey Stoner, Carlos Checa, Marco Melandri enz enz. Door de nauwe samenwerking met deze rijders voldoen de hedendaagse X-lite helmen aan alle eisen die een sportieve rijder kan stellen.

Termaat motoren is vanaf de oprichting trots dealer van X-lite helmen. in onze winkel vindt u een zeer uitgebreide collectie aan zowel X-lite integraal helmen, X-lite systeemhelmen, X-lite jethelmen en X-lite crosshelmen. Daarnaast heeft Termaat motoren altijd scherpe X-lite aanbiedingen, kijk hiervoor ook bij de X-lite outlet sectie op de website. In de winkel nemen onze mensen de tijd voor u en geven een deskundig en eerlijk advies over de X-lite collectie, afgestemd op uw wensen en budget.

Naast een zeer uitgebreide collectie aan X-lite helmen beschikt Termaat motoren ook over een grote voorraad aan X-lite helm onderdelen en X-lite vizieren. Dit maakt Termaat dan ook hét service punt voor X-lite integraalhelmen, systeemhelmen en jethelmen.

Wij heten u graag welkom bij Termaat motoren!