Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Spidi Sample

Spidi motorkleding wordt in 1977 opgericht door Renato Dalla Grana als een racehandschoenen producent.
Al snel daarna krijgt het bedrijf naamsbekendheid mede door het succes van Spidi motorhandschoenen dragend Kenny Roberts. Tegen 1980 is Spidi leider in de Italiaanse motorhandschoenen markt.

In 1994 maakt Spidi een grote stap en lanceert haar eerste leren motorpak, daarnaast komt de Perfetto leren motorjas in dat jaar op de markt en zal zich de aankomende 10 jaar als een echte klassieker gaan profileren.

Het jaar erop ontwikkeld het bedrijf in samenwerking met Toray Industries het Spidi H2OUT membraan, het eerste membraan wat speciaal ontwikkeld is voor toepassing in waterdichte motorjassen, waterdichte motorbroeken en andere waterdichte motorkleding. Dat Spidi voorop loopt in de motorkleding ontwikkeling blijkt wel als ze in 1999 als eerste een motorjas met airbag op de markt introduceren: De Spidi DPS02.

Dit airbag systeem is doorontwikkeld en toegepast in producten als de T-2 raceoverall, de Venture tour jas en het Neck DPS vest. De kennis opgedaan in de ontwikkeling is tevens terug te vinden in de uitgebruide collectie Spidi protectie zoals in de Spidi airback, een innovatieve backprotector welke door middel van kleine luchtkamers de kracht in val absorbeert.

Ook op gebied van motorlaarzen kan men bij Spidi terecht echter niet onder dezelfde naam. Het bedrijf voert daarvoor het merk XPD, een project geboren in het Spidi Safety lab welke zich speciaal richt op de ontwikkeling van Spidi motorlaarzen.

Spidi is altijd in ontwikkeling en combineert de nieuwste innovaties met stijlvol design.
Termaat motoren is al meer dan 15 jaar trots dealer van Spidi en is meegegroeid met alle ontwikkelingen die het bedrijf heeft doorgemaakt. Naast een zeer uitgebreide collectie en voorraad in onze winkel, vindt u een groot aanbod van Spidi in onze Webshop.

Wij heten u graag welkom bij Termaat Motoren.