Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Roof

De exclusieve ROOF helmen worden door industriëel designer Claude Morin in Zuid- Frankrijk getekend. Sinds 1995 zijn we dealer van dit mooie helmenmerk, met zijn aparte maar functionele design.
Het assortiment telt veel unieke modellen, zoals de Roof Boxer, Roof Desmo, Roof Cooper, Roof Roadster, Roof Rider, Roof Fever, de Roof Kicker, Roof Bamboo en de Roof Sphair en Alle designs bezitten specifieke eigenschappen. Alle Boxer buitenschalen zijn gefabriceerd van een hoogwaardige kwaliteit glasfiber.
De vizieren zijn gemaakt van topkwaliteit optisch zuivere en krasvaste polycarbonaat. Alle systeem en integraalhelmen hebben sinds 2005 standaard een anti-condens vizier. Alle ROOF helmen en alle heldere, gele en light smoke vizieren zijn voorzien van een ECE 22-05 keurmerk.
Termaat kan alle modellen, kleuren en maten van Roof helmets leveren, welke we geleverd krijgen van onze importeur Cowhide Company. Bij Termaat Motoren in Nijmegen doen we ons best de meest verkochte modellen en kleuren op voorraad te houden. De Fransman Claude Morin is de designer en tevens eigenaar van de helmenfabriek. Op het meest succesvolle product, de ROOF Boxer, is patent verkregen. De helm is uniek omdat het kinstuk onafhankelijk van het vizier kan worden gebruikt. De ROOF helmen zijn te koop bij Termaat Motoren