Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Kriega

Kriega een bedrijf opgericht om echte rugzakken te maken voor motorrijders door motorrijders die rugzakken ontwikkelden voor bekenden outdoormerken. Kriega is een Engels bedrijf dat begin van deze eeuw gestart is en een enorme naam in Engeland opgebouwd heeft op het gebied van speciale motor rugzakken. In Engeland is de reputatie van Kriega enorm; een motorrijder die een echte motor rugzak wenst kiest alleen maar Kriega.

De US serie van Kriega is een 100% waterdichte tas die ideaal is voor achterop, om op een rugzak extra ruimte te geven of is zelfs in combinatie met de de tank adapter kit als tanktas te gebruiken.

Kom nu bij Termaat langs voor een overtuigende demonstratie.

Kriega’s reputatie is ontstaan doordat hun rugzakken geen belemmering zijn met betrekking tot bewegingsgemak en gewicht. Door de speciale constructie van de draagbanden, draagt u het gewicht van de tas op uw borst. Daardoor voelt de tas veel lichter aan en snijden van de banden onder de oksel is daarbij uitgesloten. Dit heeft niet alleen het voordeel dat dit veel comfortabeler draagt, de kans op het het lekken van de jas onder de oksel door het knellen van de tas is daardoor uitgesloten. Dit is toch een veel voorkomend probleem bij rugzakdragende motorrijders.