Bestellijst

0 items0,00

Het product is toegevoegd aan je bestellijst.

Verder kijken

Berik

Berik motorkleding is gestart door Mauricio Giersztein terug in 1973. Van een kleine motorkleding shop in de jaren 70, is Berik inmiddels uitgegroeid tot een van s´werelds grootste producenten van motorkleding. Doordat Berik haar Berik motorpakken uitvoerig laat deelnemen in de racerij, worden de ervaringen die Berik daar opdoet grootschalig toegepast in de Berik motorpakken.

Een voorbeeld hiervan zijn de titanium protectoren die in Berik motorpakken verwerkt zijn. Deze protectoren zijn sterk, slijtvast en extreem licht.
Daarnaast worden de slijtvaste Keprotec en Cordura panelen in de Berik motorpakken voorzien van een synthetische laag voor een maximale veiligheid en flexibiliteit!

Een Berik motorpak heeft mooie verfraaien zonder afbreuk te doen aan de slijtbestendigheid van de Berik motorpakken. Dit doet Berik door met een Laser straat de toplaag van het leer te branden, net zoals een tatoo!

Ook voor de kleine motorrijder heeft Termaat Motoren een Berik motorpak. Jong geleerd is oud gedaan en daarom heeft Termaat motoren al een Berik motorpak voor kinderen vanaf 4 jaar!

Kijk voor Berik aanbiedingen op onze website of kom naar onze winkel en laat je adviseren door onze medewerkers die je graag meer vertellen over de verschillende Berik motorpakken. Want motorkleding dat moet je passen!

Wij heten u graag welkom bij Termaat motoren